Dag 7 forts...

... Ja inte är det helt enkelt att sluta med den där drogen som garanterat inom kort kommer att vara narkotikaklassad, Curly Sue... Ibland undrar jag om du bara gör så här med mig för att jävlas? Kanske en hämnd för att du fick nobben i sommar? Kanske någon som jag dissat tidigare som nu betalar dig för att totalt knäcka mig? Håller du på att forska om män och hur underlägsna de kan bli till den som de älskar? Är du en ängel utsänd från en högre makt som ska få mig att betala för alla som jag sårat genom åren? Är du en alien förklädd till den vackraste tjejen i världen som bara exprimenterar med den manliga hjärnan för att se hur lågt en man kan sjuka innan han tynar bort?
Nä, shit tjejen... oavsett vad det är du egentligen gör så måste jag nog försöka låta dig vara. Ett snabbt klipp! Pang! sen aldrig mer...
Ska tänka på saken...

Telefonen ringde...

... nyss och Curly frågande:
Vill du ha kaffe? Jovisst...

Dag 7...

... och en hel vecka utan Curly. Fikade idag igen med krulltotten så riktigt Curlyfritt är det inte. Så nu väntar en ny vecka, får kidsen eventuellt redan ikväll men mest troligt tisdag. Curly börjar plugga i morgon och livet går vidare. Ingen lycka med damerna igår men intresset från mig var kanske inte riktigt på topp heller. Köpte ett nytt ciggpaket igår och eftersom det var fest så är det nästan slut redan. När det väl är det så ska jag sluta igen, började om när det var som jobbigast med Curly och nu när det så smått börjar kännas som allt tjafs med henne är över och förbi så kan jag lika väl sluta igen. Det är ju skitlätt jämförelsevis, den tyngsta drogen är Curly och allt annan är en barnlek att sluta med. Ja, lite dåligt humör blir man ju på men va fan.
Känns lite som det inte spelar någon roll... liks åt helvete ändå... Måste jobba lite på självkänslan nu, kan inte hålla på att kära ner mig och må dåligt jämt och ständigt. Ska ut och springa en sväng nu och få upp lite flås och jobba bort lite av helgens onyttigheter som bärs och cigg.

Dag 6 forts...

... Ja... vad fan ska man säga. My life revolves around Curly... fick ett fika med skitungen idag. Helt underbart som vanligt, helt tillbaks på ruta noll som vanligt... Ska ut i kväll men tankarna lär vara någon annanstans. Hoppas man kan koppla bort henne en stund så det inte påverkar humöret allt för mycket bara.
Hon börjar plugga på annan ort på måndag, ska pendla så har man riktigt tur kanske man slipper se henne så mycket. Tror ändå att det ordnar sig med tiden, trots att hon är den bästa version av kvinna jag träffat. Shit... nu blev jag nere igen.. eller det var jag ju ändå...

Dag 6...

... och det är riktigt sjukt hur något kan bränna sig in i en människas hjärna så totalt. Allt jag gör, säger, tänker, från det jag vaknar tills jag somnar handlar om Curly... sjukt, ja jag vet. Måste fan komma ur den här jävla Curlyabstinensen snart. Trodde nog igår kväll att jag skulle få träffa henne en stund, vet inte varför jag fortfarande tror det men felet är fan inte bara mitt. Första steget är i alla fall att släppa tanken på att vi ska vara tillsammans. Inte svårt egentligen, hon har en ny som hon verkligen satsar på. Tänk bara på alla timmar jag suttit och längtat, då har hon och han varit tillsammans... börjar bli en hel del timmar det... Så? What´s the problem?
Njae.. kanske att hon hintar att det är jag som är speciell och att han citat: "är en vanlig enkel man"
Okej, även om det skulle stämma så visar hon inte det. Vilket i sin tur gör att det inte är sant för henne. Skulle det verkligen vara så, då skulle hon ligga nöjd och glad bredvid mig just nu i sängen.
Så... SLÄPP HENNE DÅ! Hon vill inte vara med dig, är det svårt att fatta?
- Ja nu när man haft en diskussion med sig själv så blev det mycket bättre...

Dag 5...

.. och lunchdejten inställd. Skitsamma... jag skulle ändå sluta med den där jävla helvetes supersköna krulltotten... Ska ut och springa innan det blir för sent. Har abstinens både vad gäller Curly men också ciggen...
Tror fan jag får ta en sak i taget, Curly först sen ciggen... klarar man att sluta med henne så är allt annat en barnlek att lägga av med... Hon ska hit en sväng i kväll sa hon men jag tror att jag ska ut och rumla lite, vi får se hur det blir.

Dag 4...

... och fortfarande Curlyfri... eller ja nästan Curlyfri i alla fall. Snackade med henne en stund (flera gånger egentligen och den sista en hel timme) i kväll på telefon eftersom jag åkte till stan och hämtade dottern som kom med Stockholmsplanet i kväll. Passade på att shoppa lite julklappar också. Tanken var att jag också skulle träffa en tjej som jag inte snackat med på ett bra tag. Tyvärr kunde vi inte ses men Curly den lilla skurken fick tydligen reda på att jag ringt henne... får snacka med min arbetskompis i morgon...
Köpte lite julklappar åt Curly och i morgon ska vi träffas på min lunch. Vet inte riktigt varför det är så svårt att låta bli den där krulltotten... nåja i morgon kommer mandomsprovet. Kan man sitta en timme eller två och prata med henne utan att röra? Hmm... kommer att bli tufft... risken är att man hamnar tillbaks på ruta 1... har haft en del långluncher tidigare... brukar vara ganska mysigt, ibland lite väl mysigt...
I will keep you updated...

Fortfarande dag 3...

... okej det har visserligen bara gått några minuter men i min värld ungefär 3 timmar. Hur ska jag kunna komma vidare då? Har planerat en utehelg med fest för en gångs skull. Känner mest bara för att låsa in mig och rådeppa men det hjälper ju inte ett skit. Tänk om man skulle hitta någon ensam själ som behöver lite pussar... hur fan skulle det kännas? Helt sjukt att man nästan känner som man skulle vara otrogen mot Curly om det inträffade. Nu är det visserligen ingen större risk, liten stad, få tjejer och i min blick finns nog inget spännande än så länge. Nej, men en riktig råfylla så man smäller av och sover hela jävla helgen vore skönt. Slipper man grubbla på Curlyhelvete i alla fall.
Varför ska det va så jävla svårt att vara lycklig? Vissa verkar vara byggda för sorg, jag tex... min dotter likaså. Hur fan blev det så här då? har ju fan deppat sen förra året då Fröken Underbar dumpade mig med dunder och brak. Hon var inte ens hälften så underbar som Curly men likförbannat skulle man sitta och deppa. Jag sa till Curly att jag älskar henne häromdan... fan, nu skäms jag nästan. Kunde väl för fan ha väntat med det en stund, eller helt enkelt hållit käften helt och hållet. Hittade förresten ett mail från i sommar då det var jag som dumpade Curly, hon skrev att hon saknade mig och ville att jag skulle höra av mig när jag ville ha HELA henne... hur jävla puckat blev det här egentligen? Finns det ingen rewindknapp?
Nej min snygga, underbara, supersköna, sexiga, krulltott... Jag älskar dig!

Dag 3...

... och nu börjar abstinensen komma på riktigt. Saknar dig Curly Sue... riktigt jävla mycket... gudförbannat jävla riktigt mycket. Vet fan inte hur jag ska klara mig utan våra samtal, din lukt och din kropp. Det var du och jag mot världen, nu är det bara jag kvar... ensam mot allt och alla.
Var på väg att skicka ett sms i kväll med texten "jag saknar dig" men hejdade mig i sista sekunden. Veckan har du tillbringat med din kille och jag har inte haft någon som helst kontakt med dig sen i måndags. Känns som tre år sen... fan om det kunde vara annorlunda.
Trots allt så tror jag att du får det bättre med honom än med mig. Han är en superbra kille även om jag tycker att han är en idiot. Hoppas bara du blir lycklig min älskade lilla krulltott...

Fan...

Dag 2...

... har passerat ganska smärtfritt, visserligen börjar det svänga lite i känslorna så här på kvällskvisten.
Saknar dig Curly...

Dag 1, fortsättning...

... trodde nog att jag skulle få det svar jag ville... men när Curly tittade in och vi kom in på ämnet så hördes det inte alls stämma.
Va fan ska hon göra mig knäpp på riktigt!?
Nåja... ingen bättre anledning hade hon då i alla fall. Kan bara vara två saker i mitt tycke, antingen är jag nummer 2 rent känslomässigt eller så är hon kåtare på den andra snubben. I vilket fall är det ingen vits längre. Så nu gäller det bara att stå emot hennes blickar... vilket inte är lätt. Man kan liksom inte titta ner i backen eller upp i taket varje gång man pratar. Fan om hon kunde hjälpa till lite med avvänjandet... skit också.

Dag 1...

... utan Curly är inte slut än, känns som den här dagen har 123 timmar och aldrig tar slut. Har jobbat, sprungit och nu sitter man återigen och deppbloggar. Visst är det en viss skillnad nu när man vet vad som gäller... synd bara att jag hann bli riktigt förälskad i den där jävla underbara fittan.
Undrar varför i helvete ingen kan älska mig på riktigt? Måste vara något riktigt jävla fel på mig, visst kan jag rada upp en del solklara fel men är det så jävla illa? Nåja... ska sitta en stund vid datorn och försöka få till en hemsida åt brorsan så det lär bli fler inlägg i kväll. Är ju ungefär 98 timmar kvar av den här skitdan om det fortsätter i den här takten.
Jävla Curly...

Äntligen...

... har jag fårr svar på den fråga som jag velat ha svar på sen i sommar. Frågan var alltså hela tiden:
Är det mig du älskar mest Curly? Låter säkert superpuckat eftersom hon har en ny men... varje gång vi ses säger hon antingen:
- När jag är med honom så tänker jag på dig, och när jag är med dig tänker jag inte på honom.
- Vi (Curly och snubben) har inte alls den kontakt som du och jag har.
- Om jag bara inte kört igång med honom så skulle allt varit annorlunda.
- Jag kan inte sluta med dig, jag är beroende...
Men nu har jag fått det svar jag sökt, jag är hennes nummer två... Det betyder alltså allt för mig, skulle aldrig kunna ha en seriös relation med en som såg mig som nummer två. Visserligen har hon inte direkt sagt det rakt ut men alla signaler, blickar, mess och samtal pekar helt klart i den riktningen.
Så då är det klart, bara bryta ihop och gå vidare. Känns ganska okej även om det är lite tufft samtidigt. Huvudsaken är att det blev ett beslut, då vet man i alla fall hur man ska agera. Så nu får man försöka hitta en ny tjej att tycka om, kanske inte helt enkelt men som sagt tidigare har jag med respekt och blockering från Curly inte ens haft lust. Ska messa lite i morgon till den där gifta tjejen jag skrev om för några veckor sen, hoppas verkligen hon är intresserad. Det är som sagt bara för sex, vilket både hon och jag är fullt medveten om. Men skulle faktiskt vara jävligt skönt att ha en riktig tjej för en gångs skull. Jag har fan bara strulat nu i två och ett halvt år, ingen seriös någon längre tid. Behöver någon att somna och vakna med, varje dag. Någon att tycka om varje dag, någon att längta efter och ta hand om...
Fan Curly om du älskade mig mest...

Därför...

... att hon behöver en vän. Ja så är det, hon är ledsen över att det strular med killen och behöver helt enkelt en kompis. Jag själv har nog ändrat lite inställning sista dagarna och frågan är som sagt om vi inte passar bäst som vänner. Skickade ett par uppmuntrande och sanna sms till henne som svar på hennes "jaghatarmigsjälvjustnu" mess jag fick nyss. Hon är verkligen en pärla och även om inte jag är den som får det att pillra i brallan så kanske jag kan bidra med ett och annat klokord.
Fick frågan om jag skulle kunna lita på henne i ett förhållande tidigare ikväll... skulle jag det då? Vet i fan... men jag tror det. Fick jag chansen så skulle jag ta den... tror jag iaf.

Varför...

... blev det så här? Nu sitter jag och lyssnar på Curlys kärleksbekymmer med "den där snubben" samtidigt som jag kommer med en massa råd och tips... Är man helt enkelt hjärnskadad? Skiter väl fullständigt i honom och henne... Nä får fan skärpa mig lite...
Vet inte ens om jag vill ha henne längre, tror inte hon vill ha mig på det sättet heller. Vi är nog kompisar främst, vi kan snacka om allt, liv och död, himmel och helvete, strunt och allvar... Visserligen blir jag kåt på henne också, men jag är lite lur på att hon inte ser mig så. Hon säger att hon blir det men agerar inte på det viset.
Tänker då fan inte vara ihop med någon som har mig som nummer 2 vad gäller den biten, då får det hellre vara.
Annars lördag mitt i livet, ungar och allmänt kaos. Skulle vilja ha en kompis i soffan istället för att sitta här och deppblogga...

Another day...

... har passerat och i går kväll fick man fika hos Curly. Supertrevligt som vanligt och timmarna flög förbi. Hemma halv två och känslan då? Ja... det kommer att bli annorlunda framöver, kanske inte riktigt Curlyfritt men på ett annat sätt bara. Vi kom fram till att vi måste hjälpas åt att sluta ta på varandra, sluta se på varandra på det där sättet och sluta strula. Ingen av oss mår bra av det sätt vi håller på idag så det måste till en ändring.
Måste hitta någon annan som får det att pirra även om det bara är en "vanlig" tjej... Det som finns mellan mig och Curly är svårt att hitta igen så det kommer inte att bli enkelt att gå vidare. Men det fixar sig nog med tiden.
Kommer inte att höra av mig mer om inte jag får en invit, måste släppa henne nu...

Och igen...

... sitter man här och trånar, har nu gått ett helt dygn sen jag hörde något från Curly. Hon berättade i förrgår att hon skulle tatuera sig, visade hur och vad hon tänkt sig. Vi snackade lite om det och tatueringar i allmänhet och så.. idag fick jag höra att det inte bara var hon som skulle göra det... utan snubben skulle göra en likadan.. jag menar hur jävla känslokall kan man vara? Samtidigt som man glatt berättar, kelar och myser med en kille (mig då) om sin tatuering, ha planerat att göra den tillsammans med sin andra kille?
Sjukt...
Visserligen är jag lika jävla sjuk som stannar kvar och plågar mig med hennes skitsnack... Men jag tror ju henne när hon säger att jag är speciell, och att jag är den som hon egentligen vill vara tillsammans med...
En annan gemensam vän sa för några dagar sen:
- Fy fan vad mycket kuk hon ska få... jo det var en tjej, och ja hon är frispråkig... Fick mig i alla fall att tänka en gång extra på vad fan jag håller på med. Skulle jag hålla på med en tjej som hade en kille sen länge och det var dåligt mellan dom vore allt annorlunda. Nu har hon nyss träffat killen och är fortfarande nykär... vilket bara innebär en sak... en hel del kuk
Nu är det inte heller någon brist på kuk när vi ses heller... så allt är helt jävla sjukt... helt sjukt
Men hon har valt och valet blev inte mig så det är nog fan dags att avsluta hela den här sjuka cirkusen. Tyvärr så är jag ju helt körd i tjejen så... får man en invit blir den berömda hjärnan helt urkopplad...
Fan Curly Sue... I don´t want to love you...

Mindre galen...

... men lite mer irriterad.
Ligger nu och ska försöka sova. Fick ett mess i kväll när jag var på hockeymatch med lillkillen från Curly...
Inget bus ikväll för jag får besök av du vet vem... Har nu känt mig rådissad fan säkert tio gånger, för att sen få inviter som jag tyder som kärlek lika många...
Just i kväll så känns det mest sjukt, är fan inte ens ledsen längre. Nä, måste ta tag i det här nu... kan inte hålla på så här. Fram och tillbaks, sväva på moln och bli nerskjuten med hagelgevär gång på gång på gång på gång på gång...
Hade värsta bästa sexet igår, idag rådissad...
Curly själv får väl kuk så hon storknar... fy fan va det känns... Nä idag är ingen bra dag för mig och Curly, för vi har egentligen inget...

Alltså jag blir galen av det här...

... hur länge ska man palla med att tråna efter en som valt en annan. Om hon, ja... Curly givetvis, kunde säga att nä nu får du fan backa lite vore det skitenkelt. Men när hon säger sånt som får två ben att börja dallra av kärlek och det tredje benet att stelna till så är det inte så lätt. Kastas hela tiden mellan paradis och helvete, när hon rör mig så blir hjärnan som mos och slutar helt enkelt att funka.
Shit... vilken tjej...
Får fan hitta på något drastiskt snart, orkar bara inte med det här. Hur hamnade jag här? Jag är så totalt på ruta ett varje gång vi träffas. Hennes lukt, hennes mun, ögon, kinder, hår, öron, tår, navel, nacke ja fan hela hennes kropp och hennes hjärna är mitt opium, mitt jävla kokain... fan...

Fick ett...

... Jag älskar dig av Curly idag... hon kommer hem i morgon och då ska vi snacka lite... eller en jävla massa antar jag. Fast jag kan tänka mig att vi inte säger ett enda ord utan bara älskar hela jävla natten...
Jag blir helt galen av det här, men den här veckan kommer det att bli ett beslut. Det sitter långt inne för henne att säga ä-ordet, det har vi redan snackat om tidigare. Det gör att jag vacklar lite i mitt beslut att inte ha med henne att göra mer.
Men va fan hon är som kokain den tjejen... det är helt omöjligt att sluta...

Its all your fault...

... you called me beautiful..
Ska dra på jobbet strax, kan ändå inte sova Måste vänta till efter fyra nångång bara. Det regnar ute och det regnar i mitt svarta hjärta. Har läst igenom lite gamla bloggar och skrev faktiskt exakt samma sak om Fröken Underbar för något år sen. En på miljonen... tyckte tydligen att hon var det då, visserligen så är hon ju det också, det är vi ju alla. Så vad är då skillnaden nu och då? Kanske inget?
Ska man jämföra Curly med Fröken Underbar så är det en jävla skillnad, Curly kan man prata med i timmar utan att det ens känns som man har hållit på en minut. Fröken Underbar funkar inte att prata med alls, eller ja lite och på ett annat sätt bara. Det är i alla fall inte i närheten med Curlys samtal.
Sex... ja här har Fröken Underbar inte ens en suck! Bättre sex än Curlys finns inte.(<-- punkt och slut)
Så vad mer finns det att jämföra, jo det kanske viktigaste, vad dessa damer vill ha? Här är det nog tyvärr så att de är lika som bär. De båda vill ha en Man med stort M, en lång, kraftig och gärna vältränad sådan. Här har jag inte mycket att komma med, med mina 65kg eller nått sånt och 178cm så funkar liksom inte det där med att krypa upp i en trygg famn. Tyckte nog att jag verkligen åndå var lite trygg, har oftast ganska kloka tankar, vill verkligen stötta och lyfta den jag älskar (<-- ja jag vet att jag skrev älskar...). Men det spelar liksom ingen roll, dessa två damer och jag tror de flesta andra också väljer bort mig och tar hellre en riktig man. Prata och kommunicera kan man göra med sina vänner.
Fröken Underbar är förresten sjukskriven nu, har det jobbigt med sitt jobb och sina vänner på jobbet tror jag. Vill egentligen inte lägga mig i men funderar på att messa henne och fråga om hon behöver någon att snacka med. Kommer också idag att messa en annan tjej... Gift, jobbar borta hela veckorna... ja ni fattar vad jag är ute efter. Just det faktum att hon är gift känna ganska tryggt, inga falska förhoppningar här inte. Träffade henne i sommar och vi växlade några ord och telefonnummer. Har pga Curly inte velat inleda någon förrän det är helt kört... och ja då passar det ju jävligt bra just nu då.

Thats it...

... nu är man officiellt rådissad...
Curly den jävla underbara surfittan har gjort sitt val och det blev inte till min fördel. javisst hon försöker släta ut det lite och få mig att må en aning bättre men det funkar liksom inte. Hon valde snubben som enligt henne själv får henne att känna sig trygg. Tror det ligger mer bakom beslutet än bara det men det får man nog aldrig veta. Kan vara det faktum att han är en riktig man och jag nånting annat.
Köpte ett paket cigg också... fan hade ju hållit upp flera månader nu. Skit samma... livet suger just nu, brorsan tror jag pratar bakom hans rygg, exet är jävligt jobbig... jävligt jobbig, Curly drog vidare, ungarna mår allmänt skitdåligt och jag själv tog en promenad genom kyrkogården...
Tänk att allt man gör och tar i förvandlas till skit... Fy fan...

Just another day in paradise...

... for you and me
Nja kanske inte riktigt paradisläge just nu. Lillkillen och jag har haft söndagsmorgonfika, kan nästan inte bli bättre. Berättade att det är farsdag idag och fick till svar:
- Varför har du ingen tjej här? Ja.. va faen ska man svara på det då? Han föreslog till slut Curly i alla fall, och hennes tre yrväder till ungar. Vi kom fram till att det nog skulle bli lite trångt i sängen på söndagsmornarna... haha.. fy fan va härligt det skulle vara...
Lär nog dröja ett tag innan det blir normalläge här hemma, jävla Curly...
Ska skicka ett sms när det blir läge, tänkte vänta tills snubben dragit iväg. Låter kanske fegt med sms men det handlar inte så mycket om det, mer att vi inte kan träffas. Varje jävla gång vi ses är det som hela jävla världen stannar upp och det enda som existerar är vi två. Hoppas visserligen att hon tar steget och säger ifrån, inte så mycket för min skull utan mer för att hon faktiskt måste inse att hon inte kan vara alla till lags. Tror faktiskt grundproblemet ligger där, hon är så jävla rädd att såra någon att hon hellre låter det vara och inväntar någon annan att ta steget. Skulle det vara som hon säger så betyder det nu att hon väntar på att killen ska göra slut med henne så att hon inte ska såra honom.
Men som sagt nu har hon väntat ut mig, pallar fan inte med det här, och skulle hon palla det här så är det ändå inte henne jag vill ha. Otrohet är fan det värsta jag vet, fy fan va sårad man blir när man blir utsatt för det. Usch och fy...

Lördagkväll...

... mitt i livet är kanska inte riktigt så spännande. Sitter här och kollar in SpeedRacer med lillkillen. Som tur är så har man i alla fall ganska mysigt, konstigt att man hela tiden längtar efter något mer. För trots att man har världens underbaraste ungar så är tankarna mest på annat... sjukt egentligen... Vad är väl en tjej/kvinna mot ett gäng ungar. Fattar inte att man inte kan njuta av det man faktiskt har istället för att tråna efter någon jävla tjej som är otrogen hit och dit...
Nåja... kanske om jag stänger av det här jävla bloggskrivandet och kryper ner i soffan med lillkillen. Tack för mig...

She can go to hell...

... for all I care...
Är inte ledsen, tycker inte synd om mig själv... det är bara så jävla patetiskt hur det här blev.
Hur fan kan man bete sig som Curly? Det är ju för fan totalt jävla sjukt...
Nä nu får det fan i mig vara nog, ville hon va med mig så skulle hon vid det här laget vara det. Hörde av henne sist i går morse, då skickade vi våra puttinuttiga jävla fjant sms till varandra.
- Åhh jag saknar dig så... *puss puss* jävla larv...
Så får det bli, tack för denna tid Curly... du är helt underbar. Men tyvärr så ville du inte ha mig tillräckligt mycket. Inget mer med det...
Kommer inte ens att försöka förklara eller ens berätta... det är ju jävligt uppenbart vad som gäller...
Love you a bit less today my beautiful Curly Sue!

Nepp..

... så blev det då inte alls. Spenderade en helt underbar dag med Curly i en röd tvåsitssoffa, ja inte en hel dag kanske, hon skulle ju vidare till killen på middag och så... sjukt, ja visst. Klokt, inte det minsta.
Nej jag vet fan inte vad ska ska göra, om några timmar kommer abstinensen att börja göra sig påminnd antar jag. Än så länge så svävar man ju som på moln fast hon är hos sin kille. Nåja, spenderade resten av kvällen på akuten, lillkillen har dubbelsidig öroninflammation som givetvis ska bryta ut på lördagkväll... nåja, träffade och snackade med en helt okej tjej som också satt där med sin lillkille. Har sett henne tidigare, några år äldre, en sån man aldrig kommer i kontakt med annars. Supertrevlig och singel... tur som fan att man inte håller på med några dumheter...
Hmm undrar om Curly smyger sig hit i kväll... åker till Sthlm i morgon bitti... skulle behöva lite mer av henne känner jag...

Skrev något om...

... hårda landningar tidigare, kraschade hårt igår.
Helgen var tänkt att spenderas i en lite vedeldad stuga mitt i skogen, helt på initiativ från Curly dessutom. Svävade som på moln redan förra veckan, fixade stugan, jobbet och exet, vilket iofs är en historia för sig... men efter en massa jävla strul, tjafs, jobblarv och andra saker så skulle äntligen vi få vara tillsammans en helg.
Allt frid och fröjd tills hennes kille helt plötsligt inte skulle jobba i helgen... låter kanske lite puckat att jag trodde att vi kunde åka oavsett vad han hade planerat. Men det är lite det som är problemet, jag hade inte ens en tanke på honom utan jag är helt förlorad i Curly och det hon säger när vi träffas.
Okej, inte hela världen... vi skiter i det och hittar på något annat. Fick en natt och en helt underbar morgon tills det slog mig återigen...
Fan vakna! hon har ju en kille som hon spenderar nästan all tid med... vad fan tror du att hon skulle kunna hitta på med dig din idiot?
Så nu blev det en riktig krasch i känslocentrat, drog iväg till stugan själv igår för att fundera lite helt ensam. Så resultatet då?
Får uppdatera här inom någon dag, men mest troligt så har mina sista sms gjort att det inte riktigt finns någon möjlighet att hålla på som vi gjort. Fan Curly... jag har sagt detta tre gånger tidigare i mitt liv, men var du här nu så skulle jag säga:
Jag älskar dig...

RSS 2.0