Stressade...

... eller bara lite uppjagande kan man nog sammanfatta den här dagen. Inte nog med att man ska hålla sig vaken längre än ungarna (jävligt jobbigt eftersom tonåringar aldrig verkar somna) för att kunna smita upp lite snyggt och obemärkt till T, det är jävligt stressigt på jobbet också. Fast ska man vara ärlig så är det inte riktigt så illa att det spelar någon större roll. Ska åka till holland med jobbet i morgon, känns ganska skönt för en gångs skull. Brukar krocka med det mesta varje gång man ska dit, mest ungarna då. Ingen speciell agenda heller den här gången, ska bara kolla lite på några grejer... helt perfekt va? Ska smita upp till T om en liten stund :) måste bara få lite mer innan jag åker... håller nog fan i mig att bli beroende tror jag!

Kan bara inte motstå..

... denna tjej. Fan jag som inte skulle tjorva till det igen, fastän man försöker säga att det nog är bäst att pausa en liten stund så hamnar man isäng och håller på halva nätterna. Skit också...

Sex...

... gånger. Hade en träff med T i natt och som sagt denna tjej är mer helt enkelt... älskar tjejer som tar för sig och som kan njuta utan att blockeras av sina egna tankar. Man växer en del när man får sitt sällskap att explodera gång på gång, på gång, på gång... sen lite paus, och sen igen gång på gång.... Härligt!

Parallellbekymmer...

...kanske man inte bör kalla det när någon visar intresse för en själv och den kropp man nu har fått till sitt förfogande. Tyvärr är det lite tudelade känslor pga den där förbannade fröken Underbar...
Det roliga med den här nya intressenten som vi helt enkelt kan kalla T är hennes syn på aktiviteterna mellan lakanen... här kan jag lova att det kommer att hända roliga prylar! Ja om jag nu får tummen ur arslet och låter Fröken Underbar vara. Vi körde en testrunda härom natten och jag har nog inte träffat någon tjej på länge där man inte riktigt vet vad som kommer att hända under tiden man håller på. Jag menar det är ibland lite tråkigt, man har liksom testat det mesta ett par gånger och ja vanilj i all ära... visst är det skönt och så... men va fan.. det finns roligare saker!
Om jag bara inte va så förbannat ärlig... kunde väl säga att jag var helt inne på henne och inte börja tjorva med en massa gammalt skit. Nåja, det fixar sig nog... hon känner förresten Fröken Underbar så hon vet hela historien även från hennes sida.
Men jag kan lova att skulle det bli några till testrundor med T så får jag nog fan barnförbjuda den här bloggen!

RSS 2.0