Update

Har inte riktigt kännt för att skriva här på sistone...
Men hörde att Fröken Underbar skaffat sig en ny så nu måste jag bara få skriva lite, det känns bara fint! :) Trodde nog att det skulle bli lite tuffare, men va fan det känns nästan helt okej. Visst är det trist att det inte funkade men att hon nu hittat en ny känns nästan bättre, det blir liksom tydligare på nått sätt... ja skitsamma.
Såg däremot en riktig puma häromdagen... hehe vi ska till och med tillbringa en timme varje vecka tillsammans :) eller... ja kanske inte riktigt tillsammans men.. vi ska i alla fall ha ungarna på samma aktivitet... om nu inte hennes ex ska komma varannan vecka då... skit också.. tänkte inte på det...
Har kopplat bort de flesta problem o möjligheter som strulat till det förra året.. får liksom bli ett nyårslöfte till det, att hitta nya problem och möjligheter. Frågan är om man ska fortsätta på den nummerserie som jag har... få se nu.. problem3 och möjlighet2 var det eller? Nej jag tror att de ska få lite mer personliga namn från och med nu.

23 dagar utan snus idag! tyvärr inte tobaksfri så skärpning behövs...

Still going strong :)

Japp inne på 16:e dagen utan snus! Tyvärr så har det gått ett paket med cigg under tiden vilket inte riktigt var planerat... men va fan... det fixar sig!
Annars mest bara skit som vanligt... tur att man håller på att vara immun mot elände :) Hur var det den där låten gick nu igen?
"The world can´t bring me down... cause I´m already here..."
och då inte negativt menat! hehe try your best to bring me down girl! :)

RSS 2.0